lauantai 24. kesäkuuta 2017

lempimekko

Kaikki postauksen kuvat © Veera
Aivan ihanaa kun kelit on lämmenneet niin paljon, että jopa mä ikuisena vilukissana olen pystynyt käyttämään mekkoja! Tämä kyseinen vihreä mekko, on aikoinaan ostettu kanarialta, kaksi tai kolme vuotta sitten. Mekko oli mulle noin kuusi kokoa liian suuri, joten sen käyttö jäi todella vähäiseksi vaikka olisinkin halunnut käyttää sitä siihen saakka, kunnes siitä olisi ollut vain hajut jäljellä.

Onnekseni perhetuttuihin kuuluu henkilö, joka on näppärä käsistään ompelukoneen kanssa. Viskasin viikko sitten mekon hänelle ja hän napsi melko paljon kangasta pois. Nyt mekko on täysin sopiva ja voin aloittaa niinsanotusti sen armottoman kuluttamisen, kunnes ollaan siinä pisteessä, että siitä tosiaan onkin vain hajut jäljellä!

En aiemmin ollut mikään mekkojen suurkuluttaja, koska silmään ei osunut koskaan mun tyylisiä mekkoja. Tykkään tiukoista, vartalonmyötäisistä mekoista, kera tumman, maanläheisen värin. Sen takia tämä kuvien mekko on noussut mun ykkösvaatekappaleeksi. Harmittaa vaan kun suomen kesä on niin lyhyt ja sen lyhyen ajan sisällä kaikki neljä vuodenaikaa saattaa näyttäytyä, joten harvoin on sellainen keli, milloin oikeasti tarkenee olla pelkkä kolttu päällä.


20 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja ihania kuvia! :) Mä en oo yhtään mekkoihminen ollut ainakaan aiemmin, mutta tänä kesänä oon päättäny tehä poikkeuksen ja vetää hameet ja mekot päälle aina sään salliessa! Toi sun mekko on kyllä aikamoinen löytö, näyttää tosi hyvältä!

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsellä meinas tuossa joku aika sitten tosiaan lähteä vähän lapsesta tuo mekkojen ostelu haha. Nyt on kyllä käytössä oikeastaan vain tämä kyseinen vihreä hihaton, vaikka toinen vihreä mekko pitkähihaisena löytyy, mutta se on vähän turhan kuuma näille keleille vielä! Hameita en oo okein koskaan osaanut käyttää, vaikkakin muutaman olenkin ostanut!

   Poista
 2. Heino mekko ja hyvät kuvat! Mä en myöskään ole mekko-ihminen, mutta haluan itse aina melko neutraaleita ja tumman sävyisiä mekkoja sitten itselleni arkeen ja juhlaan. Melko harvoin saa jonkun värikkään päälle, vaikka niitäkin löytyis.

  ~ Katri, www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse en osaa käyttää värejä oikein muuten kuin urheiluvaatteissa. Yleensä päältä löytyy myöskin jotain tummia sävyjä ym. oli tilaisuus mikä tahansa.

   Poista
 3. Herranjumala nainen sä olet upea!😍

  VastaaPoista
 4. Ootpa kaunis nainen! Ja toi mekko on kyllä kiva, tykkään ite tosta väristä :).
  Ja hei, upeita myös nämä kuvat, kivan paikan oot löytäny!

  https://tarunmaailmassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos hirveästi! Ja jep, kiitos kuvista menee serkulleni! : )

   Poista
 5. Aivan sairaan upeita kuvia!!

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Voi kääk, miten ihanan tunnelmallisia kuvia! Ja itsellä oli ihan sama, etten oikeastaan käyttänyt mekkoja koskaan, kunnes sitten ihan äskettäin löysin aivan täydellisen mekon itselleni :)

  http://sadepaivana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 jep, heti kun sain tämän mekon kavennuksesta niin eipä ole tullut mitään muuta hellepäivinä käytettyä. :D

   Poista
 7. Onpa tosi upee mekko! Kuvat on tunnelmallisia.

  Ulkoasukin on tosi hieno!

  https://kristiinaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Vau miten upeita ja tunnelmallisia kuvia! :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi suvusta löytyy hyvä valokuvaaja haha!

   Poista
 9. Onpa aivan tosi upeita kuvia!! En voi kun ihastella :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista