sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kuvaukset auringonlaskussa

Täällä Mikkelissä meitä on hemmoteltu aivan ihanalla säällä! Aurinko paistoi perjantaina sekä lauantaina porottavasti, vaikka aivan täysin pilvetöntä ei ollutkaan. Kelit ovat siis mahdollistaneet hyviä kuvausmahdollisuuksia. Kuvia onkin tullut otettua erittäin paljon, mm. juurikin serkkuni oman hevosblogin käyttöön.

Ollaan molemmat ihasteltu napsimiani kuvia, sillä ilta-auringossa tulee vaan niin kauniita otoksia! Koska täällä ei olekaan vielä kuvia, jotka olisivat otettu uuden objektiivin avuin, niin ajattelin tehdä kokonaisen kuvapostauksen kuvista, joita olen saanut täällä napsittua. Mallina toimi ihana serkkuni ja hänen pyylevä kaviollinen!
Näistä kuvista tuli aivan ihania! Kuvaukset meni tuolloin illalla hyvin, vaikka hevonen kohelsi vähän väliä omiaan. Mutta, olen kyllä todella tyytyväinen tähän objektiiviin! Onneksi sain hommattua tämän juuri ennen tänne tuloa, niin päästiin laittamaan se kunnon tulikokeeseen - jonka se läpäisi kyllä kirkkaasti. Mitä mieltä te olette?

16 kommenttia:

 1. Nämä kuvat on kyllä todella ihania. Todella kesäisiä ja näistä huokuu sellainen tyyneys. Aurinkokin on aivan täydellinen taustalla jokaisessa kuvassa.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, kuinka upeita kuvia oot napannut! ♥♥ Kiva että sattui hyvät kelit! Mä vietän koko kesäni Mikkelissä. :-D
  sannialina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh kiitos hirveästi! <33 Mikkeli on kyllä jees! Kesän aikana ois suunnitteilla tulla käymään täällä vähän useammin, kun ei muitakaan menoja ole!

   Poista
 3. Vau mitä kuvia!😍 Upeet värit.

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia!! ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ooo, tajuttoman ihania kuvia! <3 Näissä on sitä tunnelmaa, noi ötökät yms ilmassa leijailevat olennot vaan lisää sitä. Sun serkulla on muuten aivan mie-lettömän ihanat hiukset!!

  VastaaPoista
 6. Vau, vau ja vau!!! Ihan mielettömän upeita kuvia ja tekee nyt niin paljon mieli heppailemaan...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän paljon! Ja jep, itelläkin iski kamala heppailukuume ja näyttäs siltä et alotan uudelleen koko homman haha!

   Poista
 7. Hyviä kuvia ja ovat niin mallin kuin hevosen puolesta imartelevia ja oikein ihanat sävyt ja vasta-valofiilis kuvissa!

  https://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista