sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Hiljaiselon jälkeen

Alkuun heti pahoittelut kaikille odottamattomasta tauosta, katoamisesta.. miksikä sitä nyt haluattekaan kutsua. Elämässäni on pienen ajan sisään tapahtunut paljon kaikenlaista. Niin hyvää kuin pahaakin, että motivaatio ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt tietokoneen avaamiseen. Nyt näyttäisin kuitenkin siltä, että kaikki on ok ja postailu voi jatkua normaaliin tahtiinsa!

No, mitä mulle nyt sitten kuuluu? Kuten varmasti monella muullakin, jännitys opiskelupaikoista on tullut päätökseen. Itse pääsin juurikin siihen kouluun, sille alalle mihin hainkin ykkösvaihtoehtona - talotekniikalle, putkiasentajaksi. Vielä on vähän lomaa jäljellä, sitten pitkästä aikaa opiskelemaan oikeasti kunnolla! Koko loman oon ollut töissä ja aion ollakin koulujen alkuun saakka. Työt pitää hyvin mun unirytminkin suurinpiirtein kasassa, kun koulujen alettua sitten täytyy heräillä aivan liian aikaisin, huonojen bussiaikataulujen vuoksi

Nyt kun töiden avulla rahaakin on kertynyt jonkin verran, niin on tullut sitten osteltuakin sitä sun tätä. Mulle iski pitkästä aikaa kamala astiabuumi, että voin suoraan sanoa myöntää sen että lähti jopa vähän lapasesta niiden ostelu. Varmaan tulevaisuuden postauksissa esittelen jokaisen tähän mennessä kertyneen astian, meinaa niitä kyllä löytyy sen verran että ihan postauksen saa kasattua. Muutamia meikkijuttuja on tullut myös osteltua, ja niistä tulossa postausta myöhemmin. Kyseessä Jeffree Starin Chrome Collectioniin liittyviä tuotteita, malttakaa! 

Mitenkäs teidän kesä ja juhannus on mennyt? Itsellä juhannus meni aivan penkin alle, mutta nyt on vain jatkettava eteenpäin! Ensi viikon puolella yritän saada julkaistua edellä mainitut postaukset, mikäli aikataulu töistä antaa myöten. Mikäli teillä on heitellä korvan taakse jotakin postauksia, niin antakaa ne ilmi kommenteissa!

8 kommenttia:

 1. Se on ymmärrettävää jos inspis blogia kohtaan häviää hetkeksi tai on vain muuten vaan kiireitä. Ihana kuitenkin kuulla että se on palannut ja kaikki on hyvin :D Onnittelut muuten opiskelupaikasta! Oma kesä on menny aikalailla löhöillessä, kun itse en ole töissä, eikä juhannuskaan mennyt ihan haluamalla tavalla, muttei se mikään huonokaan kuitenkaan ollut. Postausta noista lautasostoksista olis kyl kiva nähdä :D Itse en oo vielä viittiny mitään astioita ostella tähän asuntoon kun kaappitilaa on niin vähän :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on aika muutenkin toistaiseksi vielä kortilla töiden takia, niin meinaa tehdä aika tiukkaa! Jumalaton väsy iskee aina töiden ja salin jälkeen että on melkein ylitsepääsemättömän vaikeaa saada kone auki! :D kaikki täytyy tehdä viikonloppuisin.

   Astioista tulossa postausta heti, kun siihen löytyy aikaa ja inspiraatiota, eli todennäköisesti ensi viikon jälkeen, kun jään lomalle! Ja aloin itsekin miettiä, että miten aion mahduttaa nämä kaikki tulevaan asuntooni sitten. :D

   Poista
 2. Tosi ihanat kuvat!

  https://tia-marial.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onnittelut opiskelupaikasta! :) ja sun valokuvaustaidot oikein huokuu näistä kuvista<3

  VastaaPoista
 4. Kesäööä voi pitää vähän pausea kyllä mun mielestä :) Kyllä näitä postauksia ehtii talvella sitten tehdä kun on aikaa olla sisällä. Kivat kuvat taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kuten aikaisemmin tuossa kommenteissakin mainitsin niin töiden takia toistaiseksi aika on tosi tiukilla. Loma kuitenkin odottelee ensi viikon jälkeen niin jos saisin sillon muutaman postauksen ulos vähän aktiivisemmalla tahdilla! Kiitos!

   Poista