maanantai 15. toukokuuta 2017

Jeffree Star Cosmetics

Jo monelle varmasti tutut, upean Jeffreen meikkituotteet ovat nyt rantautuneet vihdoin munkin kokoelmaan! Mä mietin pitkään, että raaskinko millään ostaa näin kalliita meikkejä, mutta tuotteista olin kuullut niin paljon hyvää, että olihan se nyt pakko vähintään edes kokeilla. Jeffree Star on tähän mennessä kerinnyt luomaan muutaman upean luomiväripaletin, kasan highlightereita sekä huulipunia - myös nestemmäisessä muodossa. Jeffreen meikit ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Omasta kokoelmastani löytyy tällä hetkellä kaksi nestemäistä huulipunaa, sekä aivan upea highlighter. Olen tilannut omani oletkaunis.fi -verkkokaupasta ja en voi kun vain suositella! Kyseisestä nettikaupasta löytyy laaja valikoima kaikenlaisia merkkejä, mukaan lukien Jeffree Starin meikit. Sivulta löytyy meikeistä aina ihonhoitoon asti. Sivulla on myös erittäin nopeat toimitukset, vain kaksi arkipäivää! Jeffree Starin nestemäiset huulipunat maksavat edellä mainitussa nettikaupassa noin 19,50€ ja highlighterit 31,50€. Ovathan ne hieman hintavia, mutta todellakin sen arvoisia! Highlighterissa on aivan jumalaton pigmentti, samoin huulilakoissa.


Omistuksessani oleva Skin Frost highlighter, on vaaleimmassa sävyssä nimeltään "ice cold". Korostuspuuteri on sävyltään hieman kullertava ja todella vaalea. Sopii aivan täydellisesti kalmankalpealle iholleni! Koska oma ihoni on keltapohjainen, näyttää tämä ihollani vain kauniilta, sokaisevalta hohdolta - ei niinkään kultaisen kimaltavalta viivalta. Tästä saa kerrostettua erittäin voimakkaan, mutta saa pidettyä myös todella luonnollisena 'everyday highlighterina'. Käytän tämän levittämiseen Real Techniquesin Setting brushia. Kestää kauniina koko päivän, eikä ole liian hileinen. Kopautan yleensä ylimääräisen tarttuneen tuotteen siveltimestä, ennen kasvoille laittoa, näin se ei varmasti karise ja leviä sinne minne ei pitäisi - eli ympäri kasvoja.

Huulilakat omaan sävyissä Weirdo, joka on täysin musta lakka, sekä Unicorn Blood joka on todella tumma, hieman rusehtava punainen. Molemmat näistä on erittäin pigmenttisiä, levittyvät todella helposti ja tasaisesti. Eivät kuivu ainakaan minulla, täysin mataksi kuten esimerkiksi NYXin Lip Lingerie -lakat. Sanoisin näiden olevan semi-mattoja. Ne eivät kuitenkaan leviä päivän mittaa ja kuluvat vain suun sisäpuolelta hieman. Rasvaisia ja öljyisiä ruokia pitää näiden - aivan kuten kaikkien muidenkin huulilakkojen kanssa varoa. Lakkaa saa kuitenkin lisättyä esimerkiksi syönnin jälkeen ilman, että lakka näyttää rumalta tai huulissa tunnu ikävältä. Lakat eivät myöskään kuivata huulia ollenkaan, vaikka itseltäni löytyy luonnostaan melko kuivat huulet. On silti hyvä laittaa huulirasvaa vähän ennen lakan levittämistä. Lakka lähtee huulista ainoastaan öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella, sillä nämä huulipunat ovat sen verran tujua tavaraa!

 
Lakkaa pystyy käyttämään ja laittamaan ilman rajauskynää, sillä näistä löytyy niin paljon pigmenttiä ja pysyvyyttä, ettei sellaiselle ole tarvetta. Toki itse olen harkinnut että hankkisin ainakin punaiselle sävylleni rajauskynän, sillä välillä ei tiedä itsekään missä omien huulten rajat menevät ja lopputulos näyttää melko karmivalta. Eli ihan vain omaa elämää helpottaakseen, suosittelen rajauskynää vain, jos huulesi ovat pienet ja tahdot hieman ylirajata esimerkiksi. Toki värillisten lakkojen sävyä saa hieman muunneltua rajauskynän avulla!

Eipä tässä varmaan muuta lisäämään. Aion varmasti joskus ostaa lisääkin näitä huulilakkoja, kunhan löytyisi mieluisia sävyjä! Onko teillä kokemusta tästä meikkimerkistä highlightereiden, huulilakkojen tai vaikka luomivärien kanssa? Jos jotain kysyttävää ilmenee, kysy rohkeasti, vastailen parhaani- ja oman kokemukseni mukaan!

7 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Mä oon itsekin halunnut testata Jeffree Starin meikkejä, joten tätä oli tosi kiva lukea! Tuo Unicorn Blood on kyllä tosi ihanan sävyinen! :--)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilemaan vaan! Voin kyllä suositella juurikin noita lakkoja ja highlighteria. Ja niin onkin, yksi tämän hetken lemppareista!

      Poista
  2. Tosi ihana postaus! Ihanan sävyisiä noi kaikki meikit. :) ps. Liityin lukijaksesi.

    Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ooh, oon näistä lukenu monista blogeista ja toi highlighter erityisesti kiehtois! Tilasin tosin vasta Colourpopilta, jospa kokeilisin tätä sit seuraavaks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo highlighter on mun kallein aarre tällä hetkellä haha! Aivan täydellinen ja riittää varmasti pitkäksi aikaa, kun pannukin on kämmenen kokoinen. :D

      Poista
  4. Ainahan vähän se kalliimpi kama on parempaa pigmentit ovat aivan toisenlaiset ja pysyvyys meikeillä kasvoilla on normaalia marketkamaa parempaa :) Itse ostin itelleni nyt Lancomen kulmakynän tilalle Diorin ja vaikka molemmat on sitä 30e luokkaa on mielestäni Dior verrattavissa valitettavasti market-laatuiseksi Lancomen rinnalla :/

    VastaaPoista