perjantai 5. toukokuuta 2017

Mitä nyt taas tapahtuu?

Katosin vähin äänin blogistani, jätin sen lojumaan huomiotta. Kulutin aikaa tekemällä muita juttuja, blogi kävi monesti mielessä mutta en saanut aikaseksi edes avatta konetta. Oon muistaakseni jo vuodesta 2012 bloggaillut enemmän ja vähemmän (toki voi kuvitella laadun tason, kun blogia ylläpitää 12-vuotias minä, mutta kuitenkin). Bloggaaminen on kivaa, kirjoittaminen on kivaa, tykkään esitellä esimerkiksi ostoksia, kertoa kuulumisista ja käydä keskustelua kommentoijien kanssa. Mun kiinnostus ja inspiraatio on vaan niin ailahtelevaa, että pahaksi tavaksi on tullut tuo blogien hylkääminen.

Fresh Beginnerin kanssa kävi niin, että suoraan sanoen rupesi vaan ärsyttämään sen olemassaolo. Nimi ei kuvannut mua ollenkaa, enkä ollut varma mitä tahdon blogilta. Yksi päivä tuossa aloin miettimään, miten kivaa olisi taas pitää blogia, mutta perään tuli ajatus, että mitä jos käy niin kuin edellisille blogeille? Päätin kuitenkin, että tällä kertaa otan itseäni niskasta kiinni ja pidän blogia mahdollisimman pitkään ja aktiivisena. Jälleen nimen keksiminen tuotti suurta tuskaa, sillä tahdoin tällä kertaa varmasti sellaisen nimen, joka kuvaa minua, etten kyllästy nimen merkityksettömyyteen. Olin aivan intopiukeana, kun keksin juuri sopivan nimen blogille, joka oli vielä onneksi suomalainen. Ulkomaalaisiin nimiin tuppaa myös kyllästymään - tai, ainakin jos omalla blogilla on ulkomaalainen nimi, tuntuu että kyllästyksen tuoli lävähtää päin näköä turhan pienen ajan sisällä bloggaamisen aloittamisesta.

Myöskin edellisiin blogeihin on mennyt hermo, kun niiden koodit ovat alkaneet hyppimään silmille, eikä ne korjaantunut vaikka mitä teki. En tiedä johtuuko se vain bloggerista, mun koneesta vai onko koodeissa ollut joku ihan ihme piikki. Kalpeaan kuitenkin kokeilin koodata pikkaren eri tavalla, jättämällä kaikki oudot ja ylimääräiset koodinpätkät pois. Toivonmukaan tämä ei ala temppuilemaan, sillä se on hyvinkin raivostuttavaa.

Edellisessä blogissa jäi käyntiin linkkaa blogisi! -postaus ja siihen kuuluva top 5 lemppariblogiani, jotka valitsin linkattujen seasta. Hieman hävetti, kun en saanut sitä kuitenkaan koskaan julkaistua. Ajattelin, että koska olen sen luvannut tehdä, isken 'tulokset' tähän postaukseen, sillä harmikseni löysin vain kaksi potentiaalista blogia, jotka kiinnittivät huomioni - vaikkakin molempia lueskelen jo ennestään. Nämä kaksi blogia ovat nimeltää Aquí y ahora ja sannialina. Jennan blogia oon kateellisena jo pitkän aikaa ihaillut (ennenkuin edes tunsimme toisiamme). Blogi on erilainen kuin muut, postauksissa on käytetty täyttä ajatusta, teksti on sujuvaa, helposti luettavaa ja varsin erilailla kirjoitettua - mistä tykkään valtavasti. Toinen valitsemani blogi, sannialina oli mielestäni varsin raikas, simppeli ulkoasultaan omaten paljon mielenkiintoisia postauksia, kera laadukkaan tekstin. Molemmista löytyy kauniita, laadukkaita ja monipuolisia kuvia ja itse henkilökohtaisesti tykkään lukea blogeja, joissa esiintyy paljon kuvia postauksen tekstin rinnalla.

Lisättäköön vielä tähän loppuun, että mulla menee tällä hetkellä ihan hyvin. Pääsin etuajassa koulusta pois, koska hain ja sain töitä - onneksi. Tarkoitus olisi käydä nyt töissä siihen asti kun koulut alkavat, eli hyvällä tuurilla vielä noin kolmisen kuukautta. Mitenkä teidän kevät on alkanut? Minkälaisia kelejä teillä päin on ollut, näyttääkö jo että kesä tulee, vai pakittaako takaisin talven suuntaan?

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos! Kiva kuulla että tykkäät! :-) Ja jes, ihanaa et oot taas back in business! Täällä yksi innokas lukija! :D

    VastaaPoista