maanantai 22. toukokuuta 2017

Kevään ensimmäinen kuvausreissu


Äitienpäivän kunniaksi aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja sai aikaan jopa pienen helteen. Ajattelin kaivaa kameran komerostani pölyyntymästä ja nappasin koiran ja veljen mukaan kuvausreissulle. Pitkään aikaan ei ole tullut kuvailtua Roopea, tai no, oikeastaan yhtään mitään. Valittelin äidille kuinka ärsyttää, kun ulkona ei vielä edes kuki mikään, niin ei ole juurikaan kuvattavaa. Keksin kuitenkin lähteä läheiselle rannalle, jossa on niin matala vesi rannassa, ettei se kylmää koiran jalkoja liikaa. Roope oli oikeastaan hyvinkin innoissaan, kun pääsi kahlaamaan taas vedessä, kaivellen rantamutiin uponneita keppejä ja risuja.

Ennen rantaa, pysähdyttiin pellon reunalle ja ajattelin että tästä voisi saada nättejä kuvia, ja saikin! Kökittiin varovasti vain pellon reunassa, sillä kuuluihan se tietty hieman etäämmällä olevan talon omistajalle. Roope olisi kovasti tahtonut lähteä pidemmälle, ilmeisesti jotain hajuja sai nokkaansa mikä sai sen kipittämään välillä pitkin poikin pellon reunaa. Mitään niin kiinnostavaa ei kuitenkaan ollut, etteikö se olisi viitsinyt keskittyä tottelemaan käskyjä ja ennen kaikkea pysymään paikallaan - edes sen pienen hetken.


Edettiin pellonkupeesta vähän matkan päässä sijaitsevalle rannalle, joka on varsin hyvä kuvauspaikka, koska siellä harvemmin ketään vierailee. Roope sinkosi suoraa päätä rantaan kahlaamaan ja tutkimaan, että mitäs kivaa täältä löytyy. Vähän turhan innoissaan taisi olla, kun kuulolaitteet ei meinannut toimia ollenkaan, vaan tuo pinkoi pitkin rantaa aivan nato-ohjuksena. Todella kivoja kuvia ainakin tuli taltioitua, vaikka koiralla oli kiire koko ajan jonnekin, eikä malttanut ollenkaan pysyä paikallaan kuvattavana. Muutama kova sana niin tuo oli jälleen pelkkänä korvana! Täytyyä hipsiä useamminkin räpsimään tälle kyseiselle rannalle, sillä sen ympärystössä oli muitakin potentiaalisia kuvauspaikkoja, joissa voisi saada jotain kivaa aikaiseksi!


9 kommenttia:

 1. Ihan kivoja kuvia, koira on ainakin todella suloinen ! :) Liityn samalla muuten seurailemaan sua, sillä koitan itsekin taas nostattaa harrastuneisuutta kuvaamiseen esille. Pst. mulla kans 7D mut vähän eri putkia :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roope kiittää! : ) itsellä on tässä justiinsa uusien putkien hankinta meneillään hah, mutta tervetuloa lukemaan! <3

   Poista
 2. Ihana koira, ja todella kauniita kuva! Kivasti kirjoitat. Jäin seurailemaan. :)

  http://tiiaemilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Onpa upeita kuvia ja ihana koira. :)

  https://www.dilemmaemma.com/

  VastaaPoista
 5. voi miten söpö koira :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, ja söpö karvakamu sulla<3

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista