maanantai 12. kesäkuuta 2017

NYX lip lingerie


Siitä lähtien, kun NYX lip lingeriet ilmestyivät Suomen kauppoihin ja muutama sävy rantautui meikkikokoelmiini, olen vannonut näiden huulituotteiden nimeen. Ehdottomia lemppareita, superkauniita sävyjä ja edullinen hinta. Huulimeikkiä pohtiessani päädyn aina johonkin lingerieen, mitä omistan. Useimmiten käytän siis vain näitä huulipunia, koska kokoelmasta löytyy helppoja ns everyday -sävyjä, jotka on helppo yhdistää muuhun meikkiin ja asuun.

Ei ole kauaakaan kun lip lingerieitä tuli lisää, 12 upouutta sävyä! Tuttuun tapaan nämäkin saapuivat suomeen hieman myöhässä, mutta iskin näppini näihin heti kiinni, kun suomalaiset nettikaupat alkoivat näitä myydä. Tällä hetkellä mulla löytyy näistä uusista sävyistä kaksi lakkaa ja vanhoista kolme (yhden annoin juuri pois). Tällä hetkellä ainakin Cocopanda.fi myy vanhojen sävyjen lisäksi näitä kyseisiä uusia.

Sävyt mitkä omistan näistä uutukaisista, ovat nimeltään Bustier (oik.) ja French Maid (vas.). Sävyt tulevat melko huonosti esiin näin kameran kautta, mutta molemmat ovat kylmiä, hieman lilahtavia sävyjä. Vaaleampi sävy, Bustier on hieman lilahtava, nude sävy joka tulee varmasti kovaan käyttöön! French Maid on taas hieman marjaisa, myöskin lilahtava puna.

Näissä uusissa lakoissa on täysin sama koostumus ja pigmentti kuin vanhoissakin. Koostumus on hieman moussemainen, melko paksu, mikä kuivuu täysin mataksi hetkessä. Itselläni on melko kuivat huulet, jonka vuoksi ennen lakan laittoa käytän huulirasvaa ja annan sen imeytyä ennen huulien lakkaamista, muuten lakka alkaa tuntua melko ikävältä huulilla. Nämä huulituotteet lähtevät huulilta vain vedenkestävälle meikille tarkoitetuilla poistoaineilla, sen verran kestävää tavaraa!

Punat ovat pitkäkestoisia ja pigmenttiä riittää! Sanotaan kuitenkin, että vaaleimmissa sävyissä pigmenttiä ei ole niin paljon, kuin tummemmissa mikä saattaa aiheuttaa epätasaista väriä. Tätä ei myöskään kannata alkaa kerrostamaan, sillä on koostumukseltaan sen verran paksua, että menee helposti rumaksi. Yksi ohut kerros riittää. Mikäli on päivän aikana pakko lisäillä, lakkaa kannattaa laittaa vain niihin kohtiin, jossa sitä ei ole niin se ei pääse kerrostumaan jo aikaisemmin laitetun kerroksen kanssa!

Löytyykö teiltä näitä kyseisiä Lingerie -sarjan huulilakkoja, mitä sävyjä ja mitä olette itse kyseisistä tuotteista pitäneet?

8 kommenttia:

 1. Mullaki on näitä 2 kpl Exotic & Teddy ja aivan ihania sävyjä mutta mulla on kanssa kuivat huulet ja tuntuu että vaikka miten laittaisin huulirasvaa, nää kuivattaa ihan liikaa :s Pakko kuitenki varmaan käydä tsekkaamassa noi uudet sävyt ja veikkaan että niitä tulee myös ostettua :)
  http://theblueberryfox.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ootko kokeillut laittaa esimerkiksi bepanthenia ohuen kerroksen ja antanut imeytyä? Mulla auttaa se pahimpina päivinä!

   Poista
 2. En kestä miten kivoja kuvia! ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuvat taas kerran ♥_♥
  Ite himoitsen näitä aina kun käyn nyxin osastolla, mut vielä en oo ostanu mitään sillä melkeenpä aina on ollu kiire enkä niistä kaikista ihanista väreistä oo osannu päättää minkä tahdon. Ens kerralla pitää varata aikaa sen verran et ehtii kunnolla miettiä minkä värin tahtoo :D

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekään en osaa päättää mitä haluaisin napata mukaan, niin usein siinä käy sitten niin, että mukaan lähtee meikkipussin täytteeksi kaikki sävyt, minkä välillä arvoin. :D

   Poista
 4. Kiva postaus ja hyvä nähä että toisellakin kommentoijalla on ollut mielipiteitä näihin ylempänä. Jotenkin en oo viitsinyt hankkia, kun tuntuu että vain smahboxin tuotteet on huulilla lempparit.


  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se smashbox aika kallis merkki, niin voihan sitä ostaa testiin NYXin huulituotteen, kun ei montaa euroa maksa! Mistäs sitä tietää vaikka ihastuisit niihin? : D

   Poista