sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kissakuvia!

Aurinko paistoi kivasti eilen alkuillasta, niin ajattelin huvikseni napata kameran kainaloon ja houkutella kissoja kuvausasemiin makkaranpalalla. Tuloksena kuitenkin oli vain toisen kissamme mielenkiinto, joka loppui sekin varsin lyhyeen. Sain kuitenkin muutamia nättejä ja hauskoja kuvia talletettua ja ajattelin nyt koota niistä postauksen, sillä kissoja tässä blogissa ei olekaan vielä esiintynyt!


Kuvattavaksi tällä kertaa päätyi veljeni kissa Raita, joka tunnetaan meidän kesken kuitenkin nimellä Rami tai Raimo (hauska sinänsä, koska kattihan on siis tyttö). Rami on ulkosalla vähän turhan menevä, eikä meinaa pysyä millään paikallaan. Varsinkin jos itse kyykistyy kuvaamaan, niin juoksee tuo päin ja puskee. Tällä kertaa kissalla oli kuitenkin omia touhujaan pihamme reunustan pusikossa, eikä se keskittynyt niinkään siihen, että koska kyykistelen puskettavaksi.


Kyllä tuli hieman naureskeltua noille ilmeille kuvissa. Ajoitus ollut kyllä kohdallaan! Seuraava missio olisi saada molemmat katit yhtäaikaisesti tällä hetkellä kukkivaan omenapuuhumme, mutta tiedän jo nyt että siitä tulee erittäin haastaavaa saada pidettyä kissat vierekkäin ja puussa. Mutta, mitäs piditte kuvista, löytyikö lempparia?

Mulla on tällä hetkellä postausideat hyvinkin nollalukemissa, koska tämän hetkiset suunnittelemani postaukset pystyn toteuttamaan vain kuvaajan avulla. Kysyisinkin, että mitä tai minkälaisia postauksia tykkäisitte lukea? Pyrin toteuttamaan jokaisen inspiroivan idean ennemmin tai myöhemmin!

12 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen kisu❤ Eläinten kuvaamisessa on kyllä välillä omat haasteensa!

    http://paremmassavalossa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, aina niillä on juuri sillä hetkellä kiire tekemään jotain omiaan. :D

      Poista
  2. Ihana kisu! Olet kyllä onnistunut näissä kuvissa todella hyvin. :D

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit miten söpöjä kuvia, toi kolmas varsinkin oli jotenkin tosi kiva! + tää postaus ei yhtään auttanut mun kissakuumetta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja äh, kissa- tai mikä tahansa eläinkuume on kyllä jotain aivan kamalaa. D:

      Poista
  4. Siis apua, ihana nähdä muillakin kissakuvapostauksia! Itse teen niitä aina kun vaan oon kissojen kanssa ja saan otettua kuvia, kissat ovat vaan yksinkertaisesti parhaita. Ihania kuvia oot saanu ja todellakin odotan innolla seuraavaa kisupostausta, haha! :D (ja koska pitää itseään aina hitusen mainostaa niin mun blogin kissa-tägin alta pitäisi löytyä kaikki mun ihanat kissakuvapostaukset jos kiinnostaa xD)

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissapostaukset best, pakko kyllä mennä vilkasee sun kattitekstejä!! Harmillisen vähän tulee törmättyä kisupostauksiin, höh!

      Poista
  5. Paras tuo toiseksi alin kuva! Ihana jellona :D

    Jos tykkäät kuvailla, niin postausideana mulla olis semmonen että päivän tunteet kuvina niin, että et itse saa kuvissa näkyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äidin kanssa tuli kyllä naurettua tuolle kyseiselle kuvalle! :D kiitos ideasta, pistän korvan taakse. <3

      Poista
  6. Tosi hyviä ja onnistuneita kuvia! :)

    VastaaPoista