sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Mitä Jyväskylästä mukaan tarttuikaan?

Eilen lauantaina (27.5.) lähdin pitkästä aikaa käymään Jyväskylässä, pikkuserkku seuranani. Kyseisessä kaupungissa olin viimeksi käynyt muutama viikko, jopa kuukausi sitten ja olikin ihan mukavaa lähteä pyörähtämään siellä. Olin aikaisemmin koonnut ostoslistan, mm. puuttuvista tai pian loppuvista meikeistä. Ajatuksena oli siis lähteä hieman vinguttamaan korttia ja ostamaan uupuvia tarvikkeita, vaikkakin muutama heräteostos tuli kuitenkin tehtyä..

Itse tykkään hurjasti lukea ja katsoa ostosten esittely postauksia- ja videoita. Ajattelin sitten itsekin kyhätä sellaisen, sillä mukaan tarttuneita ostoksia tuli ihan hyvä määrä. Ennen kuin keksin tähän vielä lisää tarpeetonta sivuntäytettä, voidaankin rullata hieman alas päin tarkastelemaan ostoksiani!


NYX Cosmetics slide on -rajauskynä 7,50€
NYX Cosmetics Pore Filler -primer 15,90€

Ensimmäisenä tarttui mukaan ne tuotteet, joita alunperinkin lähdin hakemaan. Sokokselta, NYXin pisteeltä nappasin mukaani primerin sekä huultenrajauskynän. En ollu aikaisemmin kokeillut tätä NYXin kyseistä primeria, mutta kun kokeilin sitä hieman kädelle, kädessä olleet juonteet vain katosivat ja ihon pinta jäi todella silkkiseksi. Tuotetta oli hyllyssä sillä hetkellä vain yksi kappale, niin olihan se sitten pakko ottaa mukaan! Alunperin oli tarkoitus ostaa Kickistä saatava ihohuokosia häivyttävä, Kicksin oma primer, mutta siellä oli hyllyt aivan tyhjillään alennusten jäljiltä. Voin kyllä sanoa, että tämä tuntuu jopa miellyttävemmältä, kuin se Kicksin oma!

Huultenrajauskyniä en ole oikein koskaan osannut käyttää, mutta kun ostin Jeffree Starin Unicorn Blood -huulilakan, huomasin että on tämän kanssa pakko käyttää rajauskynää, niin juoksevan koostumuksen vuoksi! Itse omistan melko pienet huulet, joten uskoisin rajauskynän helpottavan lakan laittoa huomattavasti, kun tietää missä ne omien huulten rajat menivätkään. Rajauskynä on sävyssä Brick House.


The Body Shop Shade Adjusting Drops, Lightening 16,50€

Tää oli oikeastaan yksi niistä kuuluisista heräteostoksista. Ihan sattumalta törmäsin tähän, kun tylsyyttämme käytiin pyörähtämässä The Body Shopissa. Kyseessä on siis meikkivoidetta vaalentavat tipat! Itsehän olen aivan todella vaalea, eikä tähän menessä yksikään markettimeikkivoide ole ollut tarpeeksi vaalea ja olen joutunut käyttämään turhan kalliin puoleista Makeup Storen, lähes valkoista meikkivoidetta. Nyt voin kuitenkin ostaa minkä tahansa meikkivoiteen, sillä saan tämän avulla siitä juuri oikean värisen!

Bongasin The Body Shopista myöskin meikkivoiteen, joka oli (ihanan) keltapohjainen ja kaiken lisäksi vaikutti peittävältä. Varmasti, kun nykyiset meikkivoiteet loppuu, kokeilen tätä kyseistä meikkivoidetta yhdessä näiden tippojen kanssa!


Kahvikupit 1,99€/kpl

Lisää heräteostoksia! Käväistiin huviksemme Clas Ohlsonilla. Oon jo pidemmän aikaan suunnitellut ostavani kaikenlaisia astioita ja muita kodin tarvikkeita, vaikka tosissaan muutan vasta aikaisintaan kahden vuoden päästä kotoa. Bongasin kuitenkin nämä ihanat kahvikupit hyllystä, enkä voinut vastustaa kiusausta! Ihanan simppelit ja kookkaat, joista kyllä kehtaa juoda lämpimän kaakaon, tai tarjota vieraille vaikka kahvin! Olivat niin halpoja, että nappasin kumpaistakin mukia kahdessa eri sävyssä. Varmasti tulevaisuudessa, käyn ostamassa näitä lisää!


Ardell ripsiliima 7,00€

Oon käyttänyt tekoripsiä muistaakseni noin kolmisen vuotta. On tullut kokeiltua kaikenlaisia liimoja, mutta tätä kyseistä Ardellin liimaa oon nyt käyttänyt viimeisen puolitoista vuotta. Ennen tätä käytössä oli kuuluisa DUO -niminen liima. Se sisältää kuitenkin lateksia ja ilmeisesti olen sille joten herkkä, joten silmäni turposivat aina kamalan näköisiksi käytössä! Kicksin myyjä suositteli tätä liimaa joten nappasin sen mukaani. Aluksi en tykännyt tästä ollenkaan - koska en osannut käyttää tätä oikein. Tämän liiman kanssa ei siis odotella mitään, että liima hieman kuivahtaisi! Heti kun liiman on sivellyt ripsinauhalle, lähes heti ripsen voi asettaa paikalleen. Todella pitävä, vaikka silloin tällöin sisänurkka ripsistä lähtee repsottamaan. Onneksi tämän suti on pieni ja ohut, joten tämänkin saa nopeasti korjattua!


Siinä olikin näköjään kaikki! Tuntuu aivan kuin jotain uupuisi, mikä saattaa olla hyvinkin mahdollista. Joka tapauksessa, oon innoissani tuosta The Body Shopin ostoksesta, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan kuinka tämä meikkivoiteeni oikein vaalentaa! Pitäisikö jossain vaiheessa tehdä postaus siitä, miten nuo vaalennustipat oikein toimivat? Mutta, mitäs mieltä te olette näistä?

19 kommenttia:

  1. Tommonen vaalentava juttu on sika hyvä meille kalpeille! En ookkaan koskaan kuullut vastaavasta, pitäis ehkä kokeilla sitten ensi talveksi kun taas kalpenee. Hyvät ostokset, itellä NYXin puuterit, contour paletti ja luomivärit lemppareita mutta oikein ei noi muut ole vakuuttanut :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itsellä tulee kyllä ihan ympärivuotiseen käyttöön. :D NYXin HD puuteri on mulla ollut jo varmaan puolisen vuotta käytössä, paras!

      Poista
    2. Joo, siis niillä on ne puuteri-tuotteet todella hyvälaatuisia mutta esimerkiksi primeri luomivärille oli todella huono verrattuna muihin saman hintaluokan tavaroihin ja karisi pois poskille?? En edes tiennyt että tällainen olisi mahdollista.. :D

      Poista
    3. :O outoa! Luomien pohjustusvoiteita en oo edes koskaan käyttänyt haha, käytän niin vähän luomivärejä ylipäätään (lue: en koskaan), niin meikki- peitevoide + puuteri pitää kyllä tarpeeks hyvin paikallaan!

      Poista
  2. Oho, kuulostaapa tuo Body Shopin puteli jännältä! En tiennytkään, että moisia tippoja on olemassa, mutta moinen on todella hyvä keksintö :-D Aivan ihania nuo Clasun kupitkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei tarvitse enää tuskissa etsiä sopivan vaaleaa meikkivoidetta, tuloksetta! :D ja jep, niin simppeleitä ja kivoja!

      Poista
  3. Hei tosi kivoja ostoksia! Pitääkin kokeilla tota NYXin primeria, jos se on kerta noin laadukas. :-) Ja tee ihmeessä postaus siitä vaalentamisesta, kuulostaa mielenkiintoselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon lukenut paljon jakautuvia mielipiteitä tosta primerista, ja olin alkuun kamalan skeptinen sen suhteen. Mutta kun sitä tosiaan käteen kokeilin, niin iho muttui niin tasaiseksi että silittelin kättä vielä useamman tunnin testaamisen jälkeenkin! :DD ja varmasti on tulossa tulevaisuudessa postaus siitä!

      Poista
  4. Tosi kivoja tuotteita nappasit matkaasi! Tohon Ardellin ripsiliimaan en ole ennen törmännytkään. Itse käytän Kissin ripsiliimaa, koska Duon ei omasta mielestä kuivu tarpeeksi nopeasti. Mutta jos toi Ardellin todellakin on noin nopsa kuivuja, niin pitää varmaan ottaa testiin itsellekin :)

    http://www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en oikein vakuuttunut Kissin liimasta, jotenkin hirveän tahmeaa - ei siis aivan kokonaan edes kuivu. Vaikea ottaa ripsinauhasta pois kun niin venyvää ja tarttuvaa. Ardellin liima taas kuivuu aivan kokonaan ja sen saa nyppimällä pois nauhasta!

      Poista
  5. Vitsi miten kivoja löytöjä olet tehnyt! Omalle hankintalistalleni menivät samantien ainakin tuo NYXin primer, myös Body Shopin noista tipoista sekä meikkivoiteesta kiinnostuin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä testailemaan tota, vaikka olenkin kokeillut sitä vasta vain kädelle - mutta silti, kaikki juonteet kadoksissa! Body Shopin ihmeaineesta tulossa myöhemmin postaus, joten tarkkana jatkossa jos kiinostaa kuulla siitä lisää! <3

      Poista
  6. Niin, onpahan sitten kaikki valmiina! (Ja jos äiti vaikka päättää heittää mut pihalle kämpästä, niin on kahvikupit valmiina sitten :DD)

    VastaaPoista
  7. Oon miettiny että vaihan ripsiliiman niin voisin testata tota ardellin ripsiliimaa. Kivoja löytöjä oot kyllä teheny! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja juttuja oot kyllä löytänyt! Tässä oli pari uuttakin tuttavuutta mulle :) ps. Jyväskylä best ♥

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Näyttää ihan sairaan kivoilta nuo tuotteet! Oot muutenkin osannut tehdä tosi kivan tekstin tuohon yhteyteen, en yleensä jaksa meikkiblogejen postaksia lukea, mutta nyt oli jotain järkevästi sanottua, pisteet siitä!

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos hirmuisesti! Tämmöset kommentit saa aina niin hyvälle tuulelle. <3

      Poista