keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Uusia meikkejä netistä?



Bangerhead, Makeup Store, waterproof mascara 16,40€
Bangerhead, NYX HD puuteri, translucent 9,50€
Cocopanda, Beautyblender, nude 15,60€
Cocopanda, Ardell Glamour Fashion Lashes, whispie black 7,80€

Oon pidemmän aikaa tilaillut netistä kosmettiikkaa ja mulle onkin muodostunut muutama luottosivusto. Netin uumenista löytää aina kaikkea uutta ja jännittävää, mitä välttämättä esimerkiksi läheiseltä Sokokselta ei löydy. Asun myös paikkakunnalla, joka on kirjaimmellisesti keskellä ei mitään, jonka vuoksi juurikin lähin Sokos on melkein sadan kilometrin päässä, joten olen antanut itselleni valtuudet tilailla netistä meikkejä.

Useimmiten tulee tilattua vain niitä tuotteita, joita on käyttänyt ennestään ja tietää niiden toimivan itsellään hyvin. Uusien tuotteiden tilaaminen on ainakin itsellä jäänyt vähemmälle ja no, onhan se nyt aika jännittävää odotella ja päästä sitten testaamaan, että toimiiko kyseinen tuote vai ei. Tästä puheenollen, tilasin muutama viikko sitten testiin uuden meikkivoiteen Cliniquelta. Kyseisestä meikkivoiteesta lisää tulossa erillisen postauksen merkein!

Yllä olevasta kuvasta näkyykin jokainen kotiin saapunut tuote. Mitään uusista tuotteista en ole vielä kokeillut, mutta ensivaikutelman voi aina kertoa! Mulla on tällä hetkellä nykyinen ripsiväri aivan finaalissa, joten ajattelin että kokeilenpa tällä kertaa jotakin uutta, sillä olen pitäytynyt jo monen kuukauden ajan tuossa yhdessä ja ainoassa. Huvikseni otin sitten testiin hieman laadukkaaman merkin ripsivärin joten odotukset ovat korkealla. Nykyään mulle ei ole oikeastaan väliä, että mitä ripsiväri yläripsille tekee, koska käytän tekoripsiä aina kun meikkaan. Ripsarit pääsevät siis tulikokeeseen alaripsien kautta. Mä tykkään käyttää vain vedenkestäviä ripsivärejä (ja oikeastaan kaikkia silmämeikkejä) koska mulla on todella herkät ja vuotavat silmät. Lisäksi vedenkestävä ripsiväri ei useimmiten karise ja tarvittaessa pitää ripsissä taivutuksen koko päivän ajan.


Tilasin myös aivan ensimmäisen beautyblenderin, mitä mulla on koskaan ollut! Oon aina ollut tosi skeptinen niiden suhteen, koska tuntuu että niiden käyttö on vain meikkivoiteen hukkaan heittämistä, koska sienihän imee kaiken tuotteen sisäänsä. Ostettuani aikaisemmin mainitsemani Cliniquen meikkivoiteen, sen paksun koostumuksen vuoksi ajattelin antaa mahdollisuuden tälle meikkisienelle - vaikka kyllä voide toimi oikein hyvin siveltimenkin kanssa! Saa nähdä mitä tykkään, sienelle on kyllä luvassa uusi koti jo, jos siitä en pidäkään.

Lopuksi vielä Ardellin irtoripset ja NYXin HD puuteri. Nuo ripset näyttivät niin kivalta Cocopandan sivuilla, mutta olivatkin aivan erilaiset, kun kotiin saapuivat. En kuitenkaan jaksanut alkaa palauttelemaan mitään, joten nappasin sakset kätösiin ja muokkailin niitä hieman. Kai niistä ihan ookoot tuli, sen näkee sitten silmissä! Harmittaa, koska ne olisivat olleet aivan täydelliset, mikäli olisivat olleet tasan sen näköiset, mitä netissä näin. Puuterista vielä, tätä kyseistä NYXin puuteria oon käyttänyt pienen ikuisuuden ajan, enkä aio tosiaankaan vaihtaa! Nykyään sekotan tätä kuitenkin Makeup Storen irtopuuteriin, sillä se on mun iholle vähän liian tumma, vaikka vaaleimmassa sävyssä onkin. Makeup Storen puuteri ei myöskään jätä tarpeeksi mattaista pintaa mun makuun ja varsinkin silmänaluset jää aina kosteiksi, joten olen tykännyt sekoitella tätä HD puuteria keskenään sen kanssa. HD puuteri tekee ihosta aivan silkkisen ja häivyttää kaikki ihohuokoset ja juonteet, lisäksi se pysyy kivana koko päivän!

Mitenkäs te, tilailetteko te kuinka paljon netistä meikkejä, tai ylipäätään nettikaupoista mitään?

12 kommenttia:

  1. Iteki huomannu et harvemmin sitä ostaa uusia tuotteita. Kai se on just se pelko ettei se oo itselleen sopiva. Itteeni kiinnostais kokeilla myös tota NYX:n HD puuteria. Oon kuullu siitä hyviä ja huonoja arvosteluja, joten haluisin ite tietää minkälainen se sitten olisi. Toivottavasti rahan arvoinen sitte :D Pitäis myös ostaa uudet ripset - kuulostaapa tyhmältä - sekä beautyblender

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin moni voi mennä vikaan esim just meikki- peitevoiteiden kanssa, kun myös esimerkiksi huulituotteiden, kun sävy ja koostumus ei ookkaan sellasia mitä oletit. :D Mä en voi kun suositella tota puuteria, eihän se kalliskaan ole jos et tykkääkään!

      Poista
  2. Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)
    http://listaus.buddha-belly.net

    ps. Pakko mainita että beautyblenderhän siis ei juurikaan ime meikkiä sisäänsä, enemmän sitä mun mielestä sudin harjojen väliin jää! Sieni on myös niin helppo pestä ja sillä levittyy meikkivoide sata kertaa paremmin kuin sudilla, kunhan käyttää töpöttelytaktiikkaa. :) Itse en ainakaan enää pois vaihtaisi. Cocopandalta itse tilailen melkein kaikki meikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiitos, lisäilen samantien!

      Niinhän siitä sanotaan, ettei se ime, mutta silti jotkin sanovat että se imee voidetta sisäänsä eikä esimerkiksi sen takia tykkää käyttää sitä. Ja no sieni, luonnollisesti mulla on sellanen kuvitelma siitä että se imaisee kaiken sisäänsä, mutta uskon että se miten paljon sieni imee tai ei ime, riippuu ihan meikkivoiteen koostumuksesta. :D

      Poista
  3. Itse oon käyttänyt beauty blendereitä enkä koe että se imisi itseensä voidetta sisään. Yhtä hyvä tulos käsin tai tällä aplikaattorilla. Yhden olen ostanut Kiksistä kalliiseen hintaan ja samanlaisen saa ebayn kautta 1-2 euron hintaan jos malttaa odottaa postit (aivan samassa pakkauksessa kuin mitä myymälät myyvät).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en pysty meikkivoidetta käsin laittaa, inhottaa pelkkä ajatus, tuntuu myös että käsin laitettuna jää epätasanen ja voide saattaa pakkautua joihinkin kohtiin. :D + tällä hetkellä mun iholla on joku kiukuttelukausi menossa, niin en edes uskaltaisi alkaa ronkkimaan naamaria käsillä!

      Poista
  4. Eksyin sun blogiin Milla T:n blogin kautta! Sulla on tosi upeita kuvia täällä. :) Jäin seuraileen!
    Ja pakko muuten mainita, että en tiiä mikä siinä on, mutta en oo ikinä tykännyt käyttää tota sientä kauheesti meikin levitykseen. :D Ehkä siihen pitäis opetella.

    nooraemiliaaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläset kommentit piristää niin paljon, kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! <33 saa nähdä mitä itse tykkäilen, vähän jännittää että miten käy. :D

      Poista
  5. Kiva postaus ja ulkoasu! <3

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Tää blogi kyl jää mieleen positiivisesti! ♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista